OVER ONS

Kinderbezoek

Ze worden steeds schaarser, de echte nostalgische snoepwinkels.
Maar nu heeft u zo’n echt dorps snoepwinkeltje gevonden.
Hier combineren we het lekkere ouderwetse met heerlijke eigentijdse zoetigheden. In De Snoeptrommel kunt nu uw hart ophalen. Wanneer u één stap over de drempel zet van ons klein monumentaal pandje komt de lucht van zoetigheid u tegemoet. Het bestaat nog steeds. U waant zich terug in de snoepwinkel uit uw eigen jeugd, waar u zo moeilijk een keuze kon maken met een paar dubbeltjes zondagsgeld!

Veel van die lekkernijen van toen zijn nog steeds te koop, zoals: salmiak, nougat, zachte caramels, zoethout, snoeppapier, jodevet, stroopsoldaatjes, kaneelkussentjes, …… Binnen ons zeer uitgebreid assortiment is er ook een ruime keuze in suikervrij en kleurstofvrij snoepgoed. Daarnaast hebben we een groot aanbod in snoep- en cadeauartikelen voor allerlei gelegenheden, zoals felicitaties, bedankjes, beterschap, jubilea, speciale leeftijden, …..

Ook voor kinderen is De Snoeptrommel een onvergetelijk paradijs, waar ze zelf met een mandje kunnen winkelen. Ze kunnen kiezen uit meer dan 200 verschillende kindersnoepartikelen en zullen uw geduld op de proef stellen. Ze mogen dit net als u niet missen!

We hopen dat uw snoeplust is gewekt en dat u uw nieuwsgierigheid niet zult bedwingen.
Tot gauw!